Isolatiebedrijf Drenthe

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Drenthe? Zoek dan niet verder. Wij helpen u graag in de zoekopdracht naar de meest geschikte vorm van isolatie van uw nieuwbouwwoning of bestaande woning in Drenthe. Wij zijn op dagelijks werkzaam in de volgende plaatsen: Assen, Emmen en Meppel. Staat uw plaatsnaam er niet bij? Geen probleem. We voeren in alle plaatsen binnen de provincie Drenthe onze isolatie werkzaamheden uit.

Voordelen van een professional:

 • Erkend isolatiebedrijf met alle nodige certificering papieren;
 • Transparant over de kosten;
 • Maatwerk advies o.b.v. uw wensen/woning;
 • Nazorg

Spouwmuurisolatie

Bijna alle woningen in Drenthe hebben een spouw. De spouw is de ruimte tussen de buiten- en binnenmuur. Veel van deze woningen zijn niet geïsoleerd met spouwmuurisolatie. Voor u als bewoner is dit bij uitstek een kans om te profiteren van een maandelijkse besparing op uw energiekosten en een verhoogde wooncomfort. Spouwmuurisolatie komt het beste tot haar recht wanneer het buitenshuis koud is. In Drenthe is dit eigenlijk vrijwel vaak het geval, met uitzonder van de zomermaanden.

Muurisolatie laten aanbrengen in Drenthe

Wij komen graag bij u langs in Drenthe om de mogelijkheden met u te bespreken en kijken wat uw maandelijkse besparing met spouwmuurisolatie kan zijn. In veel gevallen heeft u ook recht op subsidie. Hiervoor komt u enkel in aanmerking, wanneer u aan een rits van maatregelen voldoet.

Vloerisolatie

Vloerisolatie is een perfecte manier van isolatie van uw woning. Er zijn echter wel een paar voorwaarden verbonden of vloerisolatie geschikt is voor uw woning. De voorwaarden benoemen we hieronder:

 • De woning beschikt over een kruipruimte;
 • De kruipruimte is toegankelijk;
 • De hoogte van de kruipruimte is minimaal 35 centimeter.

Niet elke woning is voorzien van een kruipruimte. Ook in dit geval is het mogelijk om vloerisolatie toe te passen. Dit gebeurt door onder het vloerbedekking isolatie aan te brengen. De isolatiewaarde van deze manier van isoleren is hierdoor wel lager. Verdere informatie over de prijzen en besparingen vindt u op onze pagina over vloerisolatie.

Vloerisolatie laten aanbrengen in Drenthe

Dagelijks zijn wij te vinden in plaatsen in Drenthe. Plan nu vrijblijvend een afspraak in met onze medewerkers. Wij begrijpen als geen ander dat u zelf niet de kennis en de tools in huis heeft om dit zelfstandig te doen. U kunt ook rechtstreeks een offerte bij ons aanvragen!

Dubbel glas

Woning Isolatie Nederland voorziet u ook graag van glas isolatie in uw bestaande of nieuwe woning. De glazen van woningen moeten eens in de twintig jaren vervangen worden. Wanneer dit moment zich voordoet, adviseren wij u om te kiezen voor duurzaam isolatie glas. Hiermee bespaar u op maandelijkse lasten. U kunt net zoals een andere vorm van isolatie subsidie voor deze duurzame maatregel ontvangen. Binnen glas isolatie zijn verschillende vormen. De meeste voorkomende vormen zijn:

 • Dubbel glas
 • HR glas
 • HR+ glas
 • HR++ glas

Dubbel glas geeft hierbij de minste isolatiewaarde en HR++ de meeste isolatiewaarde. Op onze glas isolatie pagina gaan we graag dieper in de mogelijke besparingen. Het isoleren van uw woning met dubbel glas doen wij in elke plaats binnen de provincie Drenthe. Onze monteurs staan graag voor u klaar. 

Andere vormen van isolatie

Buiten de hiervoor besproken vormen van isolatie, voorzien wij bedrijven en particulieren ook in dakisolatie, bodemisolatie en isolatie herstel. Wanneer u op een andere duurzame manier  wilt investeren in uw koopwoning, staan wij u ook graag van dienst. Wij leveren namelijk ook zonnepanelen en warmtepompen voor bedrijven en particulieren.

Subsidie isolatie in Drenthe

Voor isolatie subsidie in Drenthe, kunnen wij u ook voort helpen. U dient in ieder geval te meer voldoen aan onderstaande maatregelen:

 • U bent huiseigenaar;
 • Op het moment dat u een aanvraag doet, is het apparaat al geïnstalleerd aan uw woning;
 • U moet binnen een periode van 12 maanden aanvraag doen voor uw ISDE subsidie;
 • Het apparaat is geïnstalleerd in Nederland;
 • U mag het apparaat niet binnen een jaar na datum van uw woning verwijderen.

Het apparaat is in bovenstaande geval de wijze waarop geïsoleerd wordt. Dit kunnen ook zonnepanelen zijn. De overheidswebsite RVO treft buiten bovenstaande maatregelen, ook andere maatregelen om in aanraking te komen voor subsidie. Lees alle maatregelen door voordat u een partij in armen neemt die uw woning in Drenthe van isolatie voorziet.