Vloer isolatie

 

Vloerisolatie is een vorm van isolatie waarbij isolatiemateriaal aan wordt gebracht onder uw vloer. Isolatie onder de vloer is zowel bij een betonnen als een houten/laminaat vloer, maar ook bij een vloer van steen mogelijk, mits er zich minimaal 50cm hoge kruipruimte onder uw vloer bevindt. Er zijn verschillende vormen van vloerisolatie namelijk; gerecycled materiaal, Naturoll ecosé dekens, (aluminium folie) TONZON, (isolatiefolie) PIF en (PUR) Gespoten polyurethaanschuim. PIF is een meerlaagse isolatiefolie met luchtkussens en heeft een hoge isolatiewaarde. PUR is een hardschuim. Het grote voordeel van een geïsoleerde vloer is dat je geen last meer zult hebben van koude voeten.

Bodemfolie

de meeste isolatie bedrijven welke isolatie folie aanbrengen bevelen bodemfolie aan als extra optie. De bodem van de kruipruimte afdekken met Bodemfolie voorkomt dat vocht uit de bodem in de kruipruimte komt. Ook houdt het een groot deel van het natuurlijke radon (edelgas) uit de bodem tegen. En tenslotte zorgt de Bodemfolie ook nog eens voor een schone, prettige werkvloer.

 

Na-isolatie producten vloer isolatie

(PUR) Gespoten polyurethaanschuim fabrikant BASF type LWP 10cm laagdikte RD waarde 3,6

TONZON folie RD waarde 3,6           PIF Folie RD waarde 3,6

 

Knauf Naturoll ecosé 12 cm dikte RD waarde 3,7  

Waarom vloer isolatie?

Vloer isolatie is dus dé oplossing voor als je vochtproblemen in huis hebt. Door de bodem van de kruipruimte door ons te laten isoleren, kun je er voor zorgen dat je in huis een beter en gezonder leefklimaat krijgt. In alle opzichten is dit een slimme keuze. Door dit te doen, bespaar je direct op je stookkosten, woon je comfortabeler en investeer je in de levensduur van je huis en in het milieu. Heb jij in je huis ook last van vocht, schimmel of houtrot? Wij kunnen je daarbij helpen.

Door de bodem van de kruipruimte te isoleren, maak je een einde aan die vervelende vochtproblemen in huis!

Wil je vrijblijvend je situatie bespreken en advies? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte.