Isolatie Groningen

Bent u al toe aan een lagere energierekening? Wij van Woningisolatie Nederland kunnen u helpen aan isolatie aan uw woning in Groningen. Isoleren van uw woning helpt bij het verlagen van uw energierekening en verhoogt uw wooncomfort. Een goed energielabel kan u ook helpen bij de verkoop van uw woning. Woningen die voor 1988 zijn gebouwd zijn vaak niet compleet geïsoleerd. De woningen na 1988 zijn vaak al wel redelijk goed geïsoleerd. 

Voordelen van een professional:

  • Insula gecertificeerd;
  • Transparant over kostenopbouw;
  • Passend advies o.b.v. uw situatie;
  • Een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wist u dat in Groningen (gemeten okt. 20) 18,8% gebouwd is voor 1945? Eén derde van de (eigen) woningen is 29,4% gebouwd in de periode 1965- 1984. Er is dus een kans dat uw woning in Groningen nog voorzien moet worden van isolatie. Het isoleren van uw woning kan op meerdere manieren. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan vloerisolatie, dakisolatie, spouwmuurisolatie en andere vormen zoals dubbelglas. Elke woning is maatwerk daarom biedt Woningisolatie Nederland eerst een vrijblijvend gesprek aan. We bekijken hierbij met u naar de mogelijkheden voor isolatie en zonnepanelen

Vloerisolatie

Vloerisolatie in Groningen is een veel toegepaste oplossing om het wooncomfort te verhogen. Met koude voeten door het huis lopen is daarbij dan ook verleden tijd. Het voordeel van vloerisolatie aanbrengen is dat dit onder vrijwel iedere vloer mogelijk is. Om vloerisolatie aan te brengen is het wel belangrijk dat er onder uw vloer een kruipruimte aanwezig is met een minimale hoogte van 50 centimeter.

 

Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor vloerisolatie rest u enkel nog de keuze welk soort vloerisolatie u wilt laten aanbrengen in de kruipruimte. Zo kunt u kiezen tussen PUR vloerisolatie en Isolatie Folie voor de vloer. Wanneer u heeft gekozen voor het soort vloerisolatie dat u wilt gebruiken dan kunnen de kosten worden begroot. Dit wordt berekent door middel van de gemiddelde prijs van vloerisolatie keer het aantal vierkante meters van de betreffende ruimte.

 

Dakisolatie

Wanneer een dak niet goed is geïsoleerd kost dit enorm veel energie. Door deze vorm van isolatie aan te brengen zal er minder buitenlucht doorgelaten worden en blijft de warme binnen uw woning. Dakisolatie zorgt er niet alleen voor dat de warmte in de winter binnen blijft maar ook dat het in de zomer lekker koel blijft.

Bij het isoleren van de binnenkant van een pannendak is het belangrijk dat u op een aantal zaken let om dakrot en vochtproblemen te voorkomen. U kan een pannendak aan de binnenkant isoleren bij een houten dakbeschot zonder folie of dakleer. Wanneer hier wel folie of dakleer zit dan is het belangrijk dat u laat beoordelen of de dakbedekking damp-open is.

Isolatie subsidie Groningen

Voor isolatie subsidie in Groningen, kunnen wij u voort helpen. Om in aanmerking te komen voor subsidie zijn er voorwaarden waar u aan moet voldoen. Enkele van deze voorwaarden zijn: 

  • U bent eigenaar van de koopwoning.
  • Wanneer u een aanvraag doet, moet u minimaal 2 maatregelen hebben gekozen.
  • De uitvoering is gedaan door een bouw installatiebedrijf, dit mag u niet zelf doen.

Wij adviseren u voor alle voorwaarden de website van het RVO te bekijken. Woningisolatie Nederland begeleid en adviseerd u graag met de aanvraag van de subsidie.