Isolatie Arnhem

Het vinden van het juiste isolatiebedrijf in Arnhem hoeft geen moeilijke opgave te zijn. Wij van Woningisolatie Nederland voorzien u graag van een passend advies over de isolatie van uw woning in Arnhem. De isolatie van een woning kan op meerdere manieren. Denk daarbij aan dubbel glas, spouwmuurisolatie en andere vormen van isolatie zoals dakisolatie en vloerisolatie. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!

Redenen waarom men ons kiest:
  • Erkend isolatiebedrijf met alle nodige certificering papieren;
  • Transparant over de kosten;
  • Maatwerk advies o.b.v. uw wensen/woning;
  • Nazorg.

Dubbel glas

Ook als het om dubbel glas in Arnhem gaat, zijn wij er voor u! Dubbel glas is een van de manieren om uw woning tegen de kou te isoleren en de warmte binnen te laten.  Dubbel glas zet men in kozijnen, deuren en ramen van bedrijfsgebouwen of woningen. Binnen  dubbel glas zijn meerdere typen te onderscheiden. Dit zijn:

  • Dubbel glas
  • HR glas
  • HR+ glas
  • HR++ glas

 

Man met dubbel glas in hand

Dubbel glas geeft de minste isolatiewaarde aan een woning, waarbij HR++ glas juist de meeste isolatiewaarde aan een woning geeft.  In andere woorden: HR++ glas geeft het meeste rendement en is de grootste besparing in energiekosten. Uw woning isoleren met glas is bij uitstek een goede stap voor een duurzamere woning. Op onze pagina ‘Woning isoleren met glas’ leggen de voordelen en de mogelijke besparingen per m2 gedetailleerd uit.

Montage van dubbel glas in Arnhem

Wij begrijpen als geen ander dat u zelf niet de handvaten of het apparatuur heeft om zelfstandig dubbel glas in uw woning te plaatsen. U kunt dit uiteraard ook door ons laten doen. Onze monteurs zijn dagelijks in Arnhem e.o. om dubbel glas te plaatsen bij particulieren en bedrijven. Kom met ons in contact door vrijblijvend een offerte aan te vragen. In onze offertes vermelden wij wat de kosten zijn van het materiaal (dubbel glas) en de kosten voor het plaatsen.

Spouwmuurisolatie

Een andere manier van isoleren kan met spouwmuurisolatie. Spouwmuur isolatie is het opvullen van de spouw van de muur met isolatiemateriaal. Niet elke woning leent zich uit voor spouwmuur isolatie.  Dit is het geval indien de woning geen spouw heeft. Vrijwel elke woning die gebouwd is na de 19e eeuw heeft een spouw. Ook voor nieuwbouwwoningen is spouwmuurisolatie een prima isolatievorm. Indien de spouw vervuild is met andere materialen is spouwmuurisolatie niet mogelijk. Denk hierbij aan zand, puin of cement.

De meest gangbare methode om spouwmuurisolatie aan te brengen is met parels en supafil. Dit zijn relatief voordelige manieren van isoleren en kunnen bij een groot oppervlakte van vierkante meters voor een enorme kostenbesparing zorgen. De kostenbesparing bedraagt tussen de 15 en 18 euro per m2.

Supafil

Supafil als spouwmuurisolatie

Parels

Parels als spouwmuurisolatie

Muurisolatie laten aanbrengen in Arnhem

Het is mogelijk om de spouwmuur zelf van isolerend materiaal te voorzien. Of dit een verstandige keuze is, is een andere vraag. Vaak ontbreekt het men aan de nodige expertise en apparatuur om dit zelfstandig te doen. Onze ervaren en deskundige monteurs staan u graag van dienst voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie in Arnhem e.o. Kom vrijblijvend in contact met een erkend isolatiebedrijf om te checken wanneer wij bij u in de buurt zijn.

Overige vormen van isoleren

Naast de hiervoor beschreven mogelijkheden tot isolatie van uw woning in Arnhem, voeren wij veelvuldig andere methoden uit. Denk hierbij aan dakisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie en isolatie herstel.  Ook hebben onze monteurs ervaring met het installeren van zonnepanelen en warmtepompen.

Isolatie subsidie in Arnhem

De Nederlandse overheid stimuleert huishoudens om op een duurzame wijze in hun koopwoning te investeren. Dit doen zij met subsidies. Deze subsidies voor isolatie aan een woning gelden begin 2021. Iedereen met een koopwoning kan deze subsidie aanvragen, mits ze aan maatregelen voldoen. Wanneer u dus woont in Arnhem e.o. en eigenaar bent van een koopwoning, heeft u recht om deze subsidie aan te vragen. Het RVO heeft alle isolatiemaatregelen voor koopwoningen op een rijtje gezet.  Bij deze maatregelen staan de volledige voorwaarden voor het krijgen van subsidie voor isolatie.